CategoriesGenel

Melekler insanlara neden görünür?

Bazı durumlarda melekler insan kılığına bürünerek hem peygamberlere hem de diğer insanlara görünebilmektedirler. Bu duruma göre görünüp görünmeme seçenekleri meleklere ait bir özellik olmaktadır. İnsanın melekleri görebilmek için yapabileceği herhangi bir şey yoktur.

Melekler ne zaman yanımıza gelir?

Melekler hayatımızın her anında yanımızdalar. Kendimizi yalnız hissetmemek için onların bizlere hayırlı ve güzel şeyleri fısıldadıklarını düşünmeliyiz. Yazıcı melekler insanlarla hep beraberdirler. O, kullarının üstünde mutlak hâkimiyet sahibidir.5 Oca 2018

Melekler neden görünür?

Melek, cin ve ruhaniler her ne kadar kendilerine has yapılarıyla bu alemde görülmeseler bile, bu aleme has vasıtaları kullanıp, kılıf ve elbise giyerek görünebilirler. Meleklerin ve cinlerin bu şekilde görünmelerine “temessül” diyoruz.

Meleklerin yanında olduğunu nasıl anlarsın?

2’li sayılar -22.22 ya da 222 gibi- ‘meleklerin senin yanında’ demek. Onların sizi selamlamasının ya da size destek olduklarını söylemelerinin bir başka yolu 2 sayısıdır. 3’lü sayılar ise aydınlanmış üstatların sizinle olduğu, sizinle çalıştığı anlamına gelir.

Melekleri kimler görebilir?

Melekler kendilerinin melek olduğunu gizlemedikleri sürece peygamberler genel olarak melekleri görebilmektedirler. Peygamber meleği gördüğü halde beraberindeki insanlar onları görememektedirler. Bazı durumlarda melekler insan kılığına bürünerek hem peygamberlere hem de diğer insanlara görünebilmektedirler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *